lauantai 10. marraskuuta 2012

On tänään onnen päivä, kun onnellinen oon!


Mieli menee vuoristorataa päiväkirjasta päätellen, mutta tänään on aihetta hymyyn!

Koska ennen reissua ei ollut varaa asentaa dimangia hauikseen Madventuresin tapaan, on sellainen minuun nyt tatuoitu. Tai no, tykkään ajatella että se on kristallikivi, hiomaton timantti. Tykkään siitä paljon. Enkä meinannut ees pyörtyä tai antaa ylen koko prosessin aikana, kuten ennakkoon oletin heh.


Toinen ilon aihe on eilen Art in the dark -tapahtumasta kotimatkalla löytynyt skandinaavinen tarvikekauppa. Suklaata, hernekeittoa (lihallista :( ), näkkileipää, salmiakkia, you name it! Neulan alta vapauduttuani kävin heti hakemassa pienen selviytymispaketin, kuvaan asti selvisi vain osa, saatoin onnesta soikeana jo syödä muutaman patukan.... 


Tiettävästi eteläisen pallonpuoliskon ainoata kaltaistaan putiikkia pitää suomalainen mies. Kolme kuukautta sitten avattu kauppa toimii Karanghape Roadilla, jos joku sattuu kulmilla liikkumaan. Täytyy käydä hakemassa vähän suklaata ennen Aucklandista lähtöä, ihan noin joulua ajatellen.

Kuulostaa hyvältä aamupäivältä, eiks! Muttei siinä vielä kaikki. Tänään on nimittäin hartaasti odotettu Coldplayn keikka!!

Ei muutakun seuraavaan kertaan, hyvää viikonloppua kaiffarit.

Taidetta pimeässä

4 kommenttia:

  1. Hei Hanna! Seuraan blogiasi, koska se on minusta oikein mielenkiintoinen (ja hyvin kirjoitettu ;) )! Ikimuistoisia hetkiä maailmalle!

    T: Anu D.

    VastaaPoista
  2. Jee kiva kuulla Anu, vaikka aiheuttaakin vähän paineita! Onneks sitä on oltu hyvässä opissa kuitenkin. ^^


    VastaaPoista
  3. Hei! Kävin täällä taas lueskelemassa parin viikon tauon jälkeen. Kaikenlaista on siis reissuusi osunut! Ja kuva on erinomaisen hieno. :) Hyvää onnea reisuusi jatkossa.
    -Taina

    VastaaPoista