keskiviikko 10. lokakuuta 2012

HK-NZ-HI-USA

Reilu puoli vuotta sitten matkatoimistossa kysyttiin haluanko ostaa lentoliput Uuteen-Seelantiin ja takaisin vai sata euroa halvemmalla kiertää maailman. Koska en katso typeryyttä hyvällä, ylihuomenna 11. lokakuuta alkaa matka maailman ympäri. 21-vuotiaana ja yksin.

Torstain ja perjantain välisenä yönä lennän Hong Kongiin josta ensi viikolla jatkan Uuteen-Seelantiin. Reissun pääpainona onkin NZ, jossa yritän pysyä parhaani mukaan niin kauan kuin rahat ja rahkeet riittää. Aikeissa on ottaa ilo irti vapaudesta ja mahdollisuuksista, reissata ympäri ämpäri ja tehdä kai töitäkin välillä matkakassan kartuttamiseksi. Keväällä 2013 matka jatkuu Hawaijille ja sieltä Los Angelesin kautta viimeistään juhannukseksi Suomeen.

Viime viikot olen järkkäillyt asioita siihen malliin että voin Suomesta lähteä kun taakse jää niin koti, työt, kuin omaisuuskin. Opiskelut olkoon hyllyllä vuoden ja onneksi ystävätkin lupasivat odottaa paluutani. On tullut sanottua hyvästit Helsingille ja lukemattomille ihmisille. Tuntuuhan tuo oudolta jättää kaikki rakkaat ja pistää elämä paussille, mutta meikä on vakuuttunut siitä että tää reissu antaa enemmän kuin ottaa.

Blogiin tulen kirjottamaan lyhyitä tervehdyksiä maailmalta aina kun siihen tulee mahdollisuus, kovin säännöllisestä postaustahdista en menis takuuseen. Kivaa jos joku jaksaa seurata, ja saattekin ajatella tätä ikään kuin postikortteina matkan varrelta. Joten tyypit hei, tää ei korvaa oikeeta yhteydenpitoa, ei riitä että luette mun juttuja, haluan tietää myös miten kaikilla menee!

Lopuksi vielä kuva olennaisimmasta eli rinkan alustavasta sisällöstä in case ketään kiinnostaa. Mähän siis ajattelin välttää talven tältä vuodelta kokonaan, mutta kuulin huhua että villasukat on tarpeen missä puolen palloa tahansa.

Ps. OON AIVAN SAIRAAN INNOISSANI.

5 kommenttia:

  1. Love it! <3

    Mut hei, missä on se pyöräilykypärä? :DD

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää matkaa, jäämme jännityksellä seuraamaan tulevia tervehdyksiä.

    VastaaPoista
  3. jei!!
    ja hahah kuvasta taitaa puuttua myös vähän passia, pankkikorttia, viisumia, pipoa... pyöräilykypätä tehköön paluun seuraavaan postaukseen!

    VastaaPoista
  4. Hei aivan mahtavaa reissua Hanna!!
    Täällä seurataan jännityksellä reissaamistasi.
    Nostan hattua rohkeudellesi!
    Terkuin Rauman serkku. (se nuorempi)

    VastaaPoista
  5. heissan ja kiitos paljon! kiva etten oo ainoa jota tää vähän jänskättää :D

    VastaaPoista