keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Mordor


No nyt on ensimmäiset LotR-maisemat plakkarissa!


Maanantaina tehtiin yhden päivän vaellus, Tongariro Alpine crossing, ja koskaan en oo ollut niin ylpeä itestäni! Samoilla mestoilla on kuvattu Lord of the Ringsejä ja olo oli kuin Frodolla konsanaan kun kiivettiin ja käveltiin 7 tuntia järjettömässä tuulessa. 1886 metriä merenpinnan yläpuolella syödyt eväsleivät oli ehkä palkitsevin ateria ikinä. Lienee itsestäänselvää että maisemia ei saanut napattua valokuviin riittävän hyvin, mutta tässä muutama yritys:


Edustettuina Hollanti, Israel, Suomi ja Saksa




Pojat olis halunnut tehdä vielä ylimääräisen kolmen tunnin reissun kiivetäkseen Mt Ngauruhoelle aka Mount Doomille mutta äänestin jaloillani ja lähdin kävelemään parkkipaikkoja kohti kämmenen kokoiset rakot jaloissani. Rankka reissu mutta vaivansa väärti!


Viimeiset kolme viikkoa mun on pitänyt mennä takas Wellingtoniin ja hankkia työpaikka mutta sitten tapaankin aina hauskoja ihmisiä jossain muualla ja jumitun useaksi päiväksi tekemään kaikkea muuta kuin takaamaan taloudellista tilannettani. Olen kyllä aivan mielettömän kiitollinen kaikista ihmisistä jotka elämääni on kävellyt ja kokemuksista joita olen saanut. Taupossa toisena päivänä satuin olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja päädyin viettämään hulvattoman päivän kolmen israelilaisen, yhden brittiläisen ja yhden saksalaisen kanssa. Hostellilta 20 minuutin kävelymatkan päässä luonnon oma kuumalähde on ollut siitä lähtien joka päivän kohokohta, pari tuntia pienen vesiputouksen alla ei ole hullumpi tapa viettää aikaa. Vaikka tuo autuasta onkin, kolme kuukautta ilman päivääkään työtä on kutsunut myös Matin kukkaroon joten kai sitä kohta pitää alkaa miettimään niitä hedelmänpoimintahommia...

Siellä kotipuolessa taitaa huomenna olla pakollinen vapaapäivä, olkaa maltillisesti ja nauttikaa kaamoksesta!


2 kommenttia:

  1. Siistii - hienoja kuvia!
    Kuullostaa hyvältä hengailujaksolta, täytyyhän välillä ottaa iisistikin. Kyllä ne kiwitarhat odottaa...

    Pakkasterveiset Suomesta! Tänä iltana kotiin syömään piparitaikinaa! :P

    VastaaPoista
  2. Ihan huippua ja kauniit maisemat siellä!

    VastaaPoista