torstai 13. joulukuuta 2012

Telttailua pääkaupungissa

Ohopsansa niin vaan viikko vierähti ihan tuosta vain tekemättä mitään. Wellingtonissa vielä majaillaan ja aurinko paistaa, elämässä ei valittamista. Hollantilaisvahvistus, jonka kanssa oon pari viikkoa reissannut, lähtee huomenna eteläsaarelle ja ajattelin surustumisen sijaan juoda vähän viiniä ja kreisibailata hostellilla sen kanssa.

Mulla on muuten 14. hostelli menossa reissun alkamisen jälkeen. Hostellielämä on ehkä yks parhaista asioista tienpäällä olemisessa, miten muuten olisin huutonauranut intialaisen ja jenkkiläisen tyypin kanssa Big Bang Theorya katsellessa tai opetellut solmimaan rannekoruja värikkäistä naruista (pitääkin muuten tehdä yksi hollannin lipun väreissä ja antaa muistoksi). Tämänhetkisessä hostellihuoneessa on aika symppikset ovenkarmit:







































Ylimpään lautaan oli merkattu myös Gandalf, kuinkas muutenkaan.

Keskiviikkoaamuna kello 03.15 käytiin katsomassa the Hobbit. Elokuvasta ei sen enempää mutta uskaltaisin väittää että nähtiin leffa ensimmäisen parin tuhannen ihmisen joukossa, toi oli toka näytös johon sai ostaa lippuja. Olihan se kokemus kerrakseen mennä elokuvateatteriin keskellä yötä ja yrittää pysyä hereillä kolme tuntia melkein pelkkää taistelua katsellen. Ihan varmuuden vuoksi yleisö taputti sekä ennen että jälkeen elokuvan.

Ostin viime viikolla teltan; halpa yöpyminen here I come! Nukuin siinä jo yhden testiyön ja liikenteen ääniä huomioimatta se on oikein kelpo tapa asua. Näin kaupungissa autot häiritsee kuitenkin sen verran että seuraavana aamuna pakkasin telttani odottamaan maaseudun rauhaa ja uudenvuoden R&V festareita.

1 hengen koti







































Niin tosiaan, pääsin talkoolaiseksi Gisbornessa järjestettävälle festarille uudeksivuodeksi! Lippujen hinnat oli sen verran suolaset että en pistä pahakseni muutamaa työtuntia huippua festarikokemusta vastaan.

Oho nyt toveri Jeff tuli hakemaan mua kirjastolta, me mennään syömään maailman parasta sushia joka on puoleen hintaan aina kello neljän jälkeen! Laters!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti